Последните денови на интернет кружи видео од луксузниот грчки остров Миконос во кое две богати деца се караат за маса во бар на плажа.

На видеото кое кружи на Тик Ток се слуша како си велат еден на друг: „Јас трошам повеќе од тебе“.

Ширењето на видеото стана толку вирално што истото достигна над 20.000 лајкови.