ТВ 21 го одложи закажаното интервју со претседателот Стево Пендаровски.

Како што објави телевизијата, одложувањето е поради безбедносни причини.

-Имено, ТВ21 се наоѓа во непосредна близина на Собранието каде вечерва ескалираше ситуацијата, објавија од телевизијата.