Миљана Кулиќ, откако го фати Лазар Чолиќ- Зола во жешка акција со Анита Станојловиќ, му ги уништи работите, ги фрли во езерото, но и неколку пати го нападна.

Обезбедувањето се потрудило да ја смири Кулиќ, но безуспешно затоа што таа цело време дивеела на имотот. Миљана во еден момент го изгубила компасот, ги извадила чевлите со високи потпетици од чантата и повторно се нафрлила врз него.

Таа брутално замавнала со штиклата за да го удри во глава, а ако Чолиќ не се извлечел за влакно, можел да биде тешко повреден и со трагичен исход.

За потсетување, Миљана веќе еднаш го направи истото, кога за влакно ги промаши аркадата и окото, а главата на Лазар беше во локва крв. Во таа прилика таа беше дисквалификувана.