Ситуацијата што се случи во 2018 година во градот Чеховица – Ѓеѓица во Полска повторно стана вирална на социјалните мрежи, имајќи предвид дека предизвиците и шегите на TikTok станаа премногу опасни, а процентот на смртни случаи поради учество во нив е превисок.

Ви пренесуваме една која можеше да заврши трагично, но за среќа беше избегнато најлошото сценарио.

Имено, една девојка сакала да ја „казни“ пријателката со која се шетала „како да ја турка“ под автобус. Сепак, ситуацијата излезе од контрола, па „како“ стана „реално“.

Поточно, премногу ја турнала и девојката навистина паднала под автобус. Таа беше на милисекунди од трагичен крај, а како изгледаше се и колку може се да биде опасно погледнете во видеото.