Сопственичка на еден познат ресторан од Скопје, во понеделникот вечерта е уапсена во Охрид, објави локалниот поттал ohrid1.com.

– Во нејзиното возило во кое се возела таа, а било управувано од нејзиниот личен шофер полицијата запленила неколку паковки со бела прашкаста материја, за која се претпоставува дека е високо квалитетен кокаин, објави порталот.

Според истиот извор, газдарицата на познатиот ресорт била на патување во Охрид, а пролицискиот претрес на возилото открил паковки со бела прашкаста материја, која е одземена и дадена на вештачење.