50 годишна скопјанка починала, откако пред неколку дена паднала во врела зимница, објави „Скопје Инфо“.

Скопјанката заработила тешки изгореници по телото, по што била примена во скопската градска болница „Св. Наум Охридски“, каде што било констатирано дека таа била во алкохолизирана состојба.

Неколку дена подоцна жената им подлегна на сериозните повреди.