Актерот и шоумен Игор Џамбазов се пошегува со фотографија од паркот во Капиштец. Тој е седнат на детска импровизирана пчелка лулашки.

„Скандалозно! – Пред малку во Капиштец, пред очите на многумина вџашени минувачи, трутот Хачи ја јавна пчеличката Маја. Се очекува реакција на јавниот обвинител“, напиша Џамбазов.