Вистинска драма денеска се случуваше на Детската клиника во рамки на Клиничкиот центар мајка Тереза

Клан Македонија објави дека директорката на детската клиника Аспазија Софијанова земала пари за дежурства, а притоа не се појавувала на работно место.

Софијанова земала повеќе пари за дежурства отколку што и е основицата на плата, но кавгата со директорката се случила откако и било посочено дека земала плата, а не одела на дежурства, објавува порталот.

За што станува збор можете да видите во продолжение од видеото на Клан Македонија: