Необична сообраќајна незгода попладнево во Скопје, објави skopjeinfo.mk

Имено кај „Педагошка“ во Тафталиџе, автомобил марка „тојота“ се качи на ѕидчето меѓу улиците.

Од фотографиите може да се забележи дека возилото е оштетено кај тркалата.

За сега не се знае како и зошто дошло до ваквиот потег на возачот или пак станува збор незгода, ниту пак се знае дали има повредени.

📸