Доцна вечерва до редакцијата на порталот Лидер пристигнало видео од граѓанин кој снимил пукотници во кругот на фабриката „Газела“ во Маџари.

Според непотврдени информации, најверојатно станува збор за престрелка, а на снимката можат да се забележат и полициски возила.

Граѓаните се збунети и не знаат за што станува збор. Повеќе информации очекуваме наскоро.