Јутјуб-каналот на еден од најпопуларните јутјубери на Балканот, Бака Прасе му е утрово исклучен.

Имено, каналот кој броеше преку 2 милиони следбеници, се уште не е познат поводот за негово исклучување, но доста се полемизираше за содржината која Бака Прасе ја пласираше на својот канал во која имаше омраза кон девојките и луѓето генерално…

Истражните органи водат повеќе предмети против Бака Прасе, помеѓу кои се терети и за затајување данок и повеќе измами на интернет.