На раскрсницата пред Соборниот харм во Скопје утрово случајни минувачи беа затечени кога на коловозот во спротивниот правец за движење од булаварот затекнаа „искршен“ автомобил по сообраќајна незгода !

За каква сообраќајна незгода станува збор ќе информира МВР чија екипа беше излезена на терен, но останува дилемата како автомобилот „мерцедес“ завршил на коловозот во спротивен правец на движење !?