Градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев, на социјалните мрежи објави дека неговото семејствот вечерва има повод за радување. Имено, неговиот син Никола ја прославува својата матура.

– Семејството Јанчеви вечерва има повод за радување. Првородениот син Никола ја прославува матурската вечер. Среќно во новата етапа од животот Никола, стои во објавата.

Градоначалникот Митко Јанчев на сите матуранти им посакува храбро да продолжат понатаму со многу амбиции и желби за успех. Среќно матуранти.