Во Белата куќа на „Задруга“ со денови се зборува за тетоважата што Александра Николиќ ја има на телото.

Нејзиниот сегашен дечко Филип Цар е вознемирен што ја истетовирала првата буква од името на нејзиното поранешно момче.

Со оглед на тоа што Филип е некој што ја видел Александра гола, тој тврди дека тетоважата е на интимниот дел, а Николиќ негира и вели дека таа е на стомакот.

– Како ти е на стомакот? Дали овде е стомакот? П**кин стомак, не знам – рече бесно Филип додека Александра покажуваше на делот каде што е нејзината тетоважа.

Секако, на најголемите фанови на „Задруга“ ништо не им „промакнува“, па на нејзините социјални мрежи веднаш најдоа слика од тетоважата.