Роналдо се уште не знае каде ќе игра во новата сезона, но Георгина знае како да го „возбуди“ интернетот.

Една куса прошетка со танга бикини и таа улови повеќе од еден милион лајкови на Инстаграм. Ако тоа се претвори и во заработка….Роналдо не мора да игра никаде, следната сезона.

За неколку часа – таа доби повеќе од два милиони лајкови на Инстаграм.