Во текот на ноќта поранешната учесничка на „Задруга“ и пејачка, Сандра Чаприќ го прослави својот 30-ти роденден. Санрда покрај роденденот го промовира и својот албум за кој српските медиуми се надеваат дека ќе доживее успех.

И додека Сандра го покажуваше својот скапоцен подарок и екстравагантен стајлинг, медиумите забележаа еден детаљ.

Имено, фустанот кој го носеше Сандра всушност беше копија и истиот го носеше нејзината лута ривалка Маја Маринковиќ, пред две години.

За неколку минути се појавија фотографиите на Сандра, а профилите на Инстаграм веднаш почнаа да ги споредуваат фустаните, а објавија докази кои јасно покажуваат дека Маја прва ја облекла креацијата.