На социјалните мрежи се појави апел за помош на мало девојче болно од тешка болест. Теодосија мора да го продолжи своето лекување во странство, а за тоа се потребни повеќе од 50.000 евра.

Во продолжение сметките и телефонските броеви на кои можете да донирате, да бидеме хумани.