Порталот „192 рс“ на Инстаграм профилот објави видеа од неколку белградски населби кои пливаат во вода.

Невремето денеска го зафати и Белград, каде поројниот дожд поплави голем број улици. Како што објавуваат медиумите таму, во главниот град се појавија водопади, гејзери и потоци.

Порталот „192 рс“ на Инстаграм профилот објави видеа од неколку белградски населби. На едно од нив, како што е описот е „водопадот“ во улицата Делиградска, кај Тиршова.

Бањица, пак, личи како да излеал Дунав. Засега нема информации за други штети.