Младата балканска музичка ѕвезда Зера ги шокираше следбениците на Инстаграм со своето незнаење.

Имено, пејачката Марина Пезеровиќ, која пораснала во Австрија, била на мета на критичарите бидејќи очигледно нема ниту општо образование.

Еден обожавател на Инстаграм ја прашал кој ѝ е омилен град, а одговорот на пејачката бил Црна Гора, поради што коментарите веднаш почнале да се редат.

„Па навистина ли Зера?“, „Немаш основно образование“, „Ова боли“, беа само дел од коментарите на нејзината сметка.