Пост на активиската Кристина Ампева, која во нашата јавност е препознатлива по борбата за правата на текстилните работници, со својата објава на Фејсбук предизвика лавина од реакции меѓу граѓаните.

– Дрвата во Германија. Криза а? Ние да сме имале поголем стандард од германците, дека 6000 денара е кубик – напиша Ампева на Фејсбук.

Нејзината објаваа предизвика лавина од реакции меѓу граѓаните кои се револтирани од владините одлуки, и од поскапувањето на сите производи во нашата земја.

Видете го постот и реакциите: