Забележавте жена на улица која не може да го симне доброто расположение од лицето. Не е многу привлечна, не е градена како модел, но има нешто поради што не можете да го тргнете погледот од неа.

Тајната е во тоа што таа можеби мастурбирала неколку часа пред да ве запознае. Според порталот BuzzFeed, на женското лице јасно може да се види разликата помеѓу тоа кога имала секс со партнерот и кога мастурбирала.

Жената која имала секс зрачи со силна енергија, оди малку нестабилно и погледот и е замислен, но некако маѓепсан. Од друга страна, жената која мастурбирала пред да се сретне со вас само се ослободила од стресот што ја мачел претходно, бидејќи самозадоволството влијае на женскиот организам токму на овој начин – и го ублажува стресот .

Затоа на нејзиното лице ќе видите ведрина, чиста човечка среќа, целосна релаксација и насмевка без причина. Сето горенаведено е придонесено со ослободување на ендорфин и тестостерон, кој го подобрува расположението.

Дополнително на сето тоа, доколку влезете во разговор со таа жена, ќе забележите дека таа зборува прилично брзо, јасно, но без намера да го наметне своето мислење и да доминира во разговорот.

Едноставно, нејзиното тело штотуку се ослободи од негативната енергија и затоа може подобро да ги контролира своите мисли.