Малолетниот Коста Кецмановиќ вчера изврши масакр во основното училиште „Владислав Рибникар“ во кој уби девет лица.

– Како што дознаваме, резултатите покажале дека во крвта на Коста немало ниту алкохол, ниту наркотици, објави Република.рс.

Да потсетиме, Коста Кецмановиќ (13) вчера изврши тешко кривично дело во основното училиште „Владислав Рибникар“ во Врачар кога уби осум ученици и еден работник од обезбедувањето во образовната установа.

Коста Кецмановиќ го донел оружјето на татко му на училиште.