„Секогаш си неверојатно убава“… со овие зборови следбениците и пријателите ја фалат пејачката Нивес Целзијус (40) на социјалните мрежи.

Таа во саботата учествуваше на прославата на 15 години од работењето на велнес центарот во Сесвете.

За таа прилика облекла комбинација на која ретко кој можел да ја задржи присебноста. Тесен црн фустан со исклучително длабоко деколте, каво што ретко го гледаме на домашната сцена.

Сигурно ви е позната изреката „Сликите вредат илјада зборови“… Да не губиме време, уверете се во вистината на оваа изрека.

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸