Вечерва во белградска Арена се одржува традиционалниот концерт на Аце Лукас.

Како и обично, ги распродаде сите билети, а мајка му беше меѓу првите кои пристигнаа. Ова е прв пат да се појави пред насобраните медиуми.

Покрај тоа што изгледа одлично, она што на прв поглед е јасно е дека Аца е како пресликан од неговата мајка, што го потврди и таа.

📸