Започна туристичката сезона, а со тоа и споделување на фотографии од плажите и „прозивка“ на актерите на нив.

За жал, на вакви фотографии или снимки често се среќаваат луѓе од регионот, па често можеме да прочитаме некои не толку убави коментари за однесувањето на балканските туристи во текот на летото.

Овој пат огромно внимание привлече фотографија од Црногорка, иако не се знае главниот лик која националност е, но секако доби многу коментари на Твитер.