Уапсен е масовниот убиец Урош Б., кој синоќа уби осум и повреди 13 лица, дознава „Блиц“.

Поради интензивната акција на српската полиција која цела ноќ беше на терен со сите расположливи сили, по осум часа убиецот е пронајден во Крагуевац!