Голем одрон се случи вечерва на автопатот Скопје-Велес, а поради тоа автопатската делница целосно е затворена за сообраќај, објави „4news.mk“.

Автопатот е блокиран пред наплатната станица Сопот, а одронот создаде голема гужва на автопатот.

📸