Еден од најдобрите фудбалери на сите времиња Лионел Меси е уловен како разменува нежности со една девојка на која не и се гледа лицето. Медиумите ширум светот прашуваат дали се работи за неговата сопруга Антонела или е тоа некоја друга девојка за која не треба да се знае.

Имено, на видеото се гледа како Аргентинецот ја допира девојката по нејзините интимни делови, но не и се гледа нејзиното лице и не може со сигурност да се тврди дека се работи за неговата сопруга.