Еди Рама скоро на секој настан се поиграва со Димитар Ковачевски, на последниот настан на канцеларот Шолц вперејки прст кон Ковачевски му вика “future West Bulgaria”.

Таче можеби не е добар Премиер ама каков и да е он ја претставува Македонија, он не претставува сите нас, Еди Рама додека се поиграва со него се поиграва со сите нас.

Недозволиво е потчинувањето кон Премиер на земја со 5 пати помал извоз од Македонија.

Еди Рама ТРЕБА ДА БИДЕ ПРОГЛАСЕН ЗА ПЕРСОНА НОН ГРАТА.

А ако не случи ова, Таче треба да си поднесе оставка за да не не понижи повеќе.

(ФБ статус на Umejr Muamedi)