(ФБ статус на Христијан Мицкоски)

На средбата со Фон Дер Лајен и покажав слики од убиствата на младите во Ваташа, херојот Вера Циривири Трена и депортацијата на евреите направени од бугарскиот фашистички окупатор, да прифатиме ли сега дека се администратори?!

ВМРО-ДПМНЕ нема да поддржи Уставни промени!