Македонскиот фудбалер Давид Бабунски и неговата сопруга Кристина трет пат станаа родители. Самиот фудбалер ја објави веста на социјалните мрежи.

-Напата ќерка Алина пристигна денеска. Малку порано од очекуваното, но перфектно здрава, напиша Бабунски.

Давид и Кристина имаа два сина, а сега добија и ќерка.