Пејачката Јелена Карлеуша се појави на гала прославата на свадбата на Милица Јеремиќ, ќерката на Мира Шкориќ.

Таа во ресторанот се појави во многу скап стајлинг од 3.000 евра, а со себе понела и личен фотограф.

„За да не бидам јас онаа јавна личност која се преправа дека позира, а јас не позирам“, рече кратко Јелена и подарокот го предаде во плико.

Декорацијата на ресторанот во кој се омажи ќерката на Мира Шкориќ беше беспрекорна, на масите преовладуваа белите тонови, а присутни беа и познати гости од јавната сцена.

📸

📸

📸

📸

📸

📸