(ФБ статс на новинарката Јорданка Ивановска- Јоци)

Вака некако почна и падот на Никола Груевски, токму на ова место.

А, вмровциве уште доаѓаат пред влада, уште не се собрани сите.

И ова веројатно им е првиот притисок, потоа ќе следуваат многу други протести наесен, кога сметките и цените ќе бидат уште покатастрофални!

Туку…СДСМ може слободно да ги собираат парталите и во наредни 50 години да плачат над своите судбини.

На нас, што ги гласавме, скроз ич нема да ни фалат.