Во домашните портали честопати можеме да прочитаме за Македонката го го има најдоброто тело, епитет кој не случајно е прилепен за познтата македонска финтес инструкторка Ана Стојанова.

Ако за некои девојки и жени совршената линија треба да биде манекенска, за други пак облините се број еден.

Ана Стојанова е во оние вторите, па здравото тело и здравиот начин на живот е број еден за нејзините следбенички во програмата која им ја нуди.

Нејзините летни фотогрфии од плажа се рај за очи и за припадниците на посилниот пол, но и за жените кои сакаат ваков маркантен и здрав изглед, оформени мускули и цврсто тело.

Клекната покрај брегот, Ана позираше со сиот свој телесен раскош, а пофалбите на нејзина сметка оправдано пристигнуваа.

„Тренирај, доминирај, мотивирај ме, си газиме…“ пишува Ана во описот на својата објава која наедно е и мотивација за нејзите следбенички.

Многумина се слогласија дека ова е глетка за чиста петка!

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸