Почетокот на оваа година го одбележаа вести кои ја потресоа јавната сцена. Лазар и Даница Ристовски се разведоа по 42 години брак. Еден од најдолговечните парови никогаш не сакаше да зборува за причините за колапсот на нивниот брак.

Даница по потпишувањето на документите за развод брзо го напуштила Белград и мирот го нашла во Рума, додека Лазар Ристовски престојувал во Црна Гора.

Сега актерот поради деловни обврски се врати во Белград, а на неговата последна фотографија се гледа актер на кој не сме навикнати.

Како прво, Лазар веќе нема препознатливи мустаќи. Покрај тоа што целосно се избричи, тој ја истрижа и косата целосно, што ги откри лузните на главата. Видливи се и лузни на рамото.

Овој нов имиџ е всушност трансформација за новата серија „Тунел“ во режија на неговиот син Петар Ристовски.

📸