На бензинската пумпа „Тиоил“ во босанското место Хан Плоча денеска се случил грабеж, јавуваат босанските медиуми. Имено, девојката дошла на бензинска да наполни гориво.

Откако вработен на бензинска пумпа наполнил гориво, девојката влегла во автомобилот и стиснала на гаста, па избегала. Работникот веднаш истрча, но со голема брзина девојката ја напушти бензинската пумпа.