Попладнево се случи тешка сообраќајна незгода кај охридското село Горенци.

Охриѓанец кој доаѓал од Србија заедно со својата сопруга излетал со своето возило во една од ископините каде што се прави мост.

– Според нашите сознанија и двајцата патници се тешко повредени при што е повикано амбулантно возило и противпожарната служба.објавија медиумите.

📸