Пејачката Рада Манојловиќ летото ќе го помине работно, но веќе на самиот почеток имаше незгода.

Имено, за време на вчерашниот настап Рада паднла од бината и го повреди коленото.

-Мене ова никогаш не ми се случило. А сега ми следи летната турнеја. Се заглавив и пропаднав низ бината, ме болеше, изјавила Рада додека лекарите интервенирале.

📸

📸