– Првиот училишен ден на Антониј. Синко ти ја посакувам целата среќа на Светот, да учиш и напорно да работиш за тоа што те чека во животот. Да научиш да се бориш и тогаш кога ќе паѓаш и само така да успеваш. И до сите други родители многу успеси и среќа на нивните деца, напиша на социјалните мрежи лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, кој денеска го испрати својот син во прво одделение.