Погребалните претпријатија често знаат да бидат навистина досетливи во изборот на својот назив, но се чини дека го имаме победникот.

Доколку не сте љубител на црниот хумор, тогаш најверојатно ова нема да ви се допадне, но мора да признаеме дека е уникатно.

На некои името им е смешно, на други малку невкусно, но мора да признаете дека е оригинална игра на зборови.

За што всушност стануа збор, погледнете ја фотографијата: