Пејачката Ана Николиќ не престанува да ја шокира јавноста со своите потези во последните неколку години. Каде и да се појави предизвикува спротивставени мислења и многу коментари, но на Ана изгледа не и е грижа за нив.

Ана беше фатена од екипата на „Папарацо лов“ додека се возела со ќерката Тара. Возачот и ги носел чантите, отишол до продавница по неа, но и ги чистел и шишињата од автомобилот.

Додека се возеле низ главниот град, Ана ги извадила нозете низ прозорецот од автомобилот во кој очигледно лежела на задното седиште додека пушела.

Возачот ги однел до познат хотел, а кога си заминале се забележува дека Ана не носи градник, а под блузата и се гледале градите.

Потоа, возачот ги однел до адресата каде најверојатно живее бабата на Тара, а девојката ја однел во станот, додека Ана останала во автомобилот со гласната музика и повторно ги извадила нозете низ прозорецот.

Кога стигнале до зградата во која живее Николиќ, таа ги подигнала работите од багажникот, а потоа накратко се расправала со возачот.