Д.В од Никшиќ настрада од струен удар во населбата Капино Поље во Никшиќ, јавуваат црногорските медиуми.

Како што е соопштено за „Вијести“, тој ја подигнал кип приколката на камионот, при што го допрел далноводот.

Тој бил евакуиран од камионот од страна на припадниците на Службата за заштита и спасување Никшиќ, итната помош се обидела со реанимација, но за жал, безуспешно.