Теодора Џехверовиќ се врати во Србија од луксузно патување и по кратка пауза повторно почна да настапува и веднаш доживеа непријатност.

Имено, додека ја изведувала својата песна „Треси, Треси“, Џехверовиќ почнала да тверка и повикувала девојки да ја плеснат по задникот, а приликата ја искористил еден маж, поради што збеснала.

– Не! Дали си девојка? Сега сакаш шамар да ти плеснам овде – се закани Теодора и продолжи да пее.

Малата Џехва веќе извесно време има послободно однесување во вид на провокативни фотосесии и настапи, а неколку пати беше мета на осуди на кои никогаш не обрнуваше внимание.

@muzikabiosamtu #muzikabiosamtu #singer #live #teodoradzehverovic ♬ original sound – Muzika Bio Sam Tu