Во жешката летна ноќ на улица среде Сплит, две русокоси корнеа коси…

Двете туристки во бели мини фустанчиња качени на високи потпетици видно алкохолизирани се степаа, па се грабна за коса, при што едната ја кутна другата на асфалтот, па и викна со шлаканици, тупаници и клоци немилосрдно да ја удира

Не летаа само удари тулу и екстензијата и шнолите од косата на едната рускоса се најде на земја… Притоа, обете бесрамно ги покажаа најинтимните делови од телото, па севаа голото меѓуножје и голите гради на двете пијани туристки.

Еден случаен минувач им ги собра работитете и се обиде да ги раздвои, ама обидот не му успеа. Настанот се случил ноќта на 3-ти јули во Сплит, а наводно се работело за две пијани Англичанки, кои прво заедно лудо се забавувале, па потоа „дрво пијани“ брутално се испотепале.

📸

📸

📸

📸

Погледнете го видото кое стана вирално откако заврши на Твитер.