Фолкерот Дарко Лазиќ неодамна имаше уште една операција поради компликации, а сега, судејќи по неговиот пост, ја напушти болницата и покажа како сопругата Катарина се грижи за него дома.

Тој сега одговори преку својот Инстаграм профил, го покажа богатиот оброк што му го приготвила Каќа, а потоа ги шокираше следбениците со фотографија.

Лазиќ најпрвин покажа како неговата сопруга се грижи за него, а потоа објави фотографија на која тој е ќелав и без брада. Не е познато дали Лазиќ навистина го направил ова или се работи за филтер што често го користат корисниците на оваа социјална мрежа.

Постојано доаѓаа коментари за неговиот изглед, а никој не можеше да поверува дека тој навистина го направил ова.

„Што си направил со себе“, „Ау, дали е ова можно“, „ова е само филтер“, се само дел од коментарите.