Видеото од неуспешниот обид на Русин од полициско комбе стана вирално на социјалните мрежи и насмеа многумина.

Откако полициското комбе застанало на семафор, затвореникот го искористил едноставно да ја отвори задната врата и да излезе од возилото. Потоа му дал знак на возачот на автомобилот зад него да не кажува ништо никому, а потоа побегнал.

Но, полицајците веднаш сфатиле дека пленот им избегал и го бркале, а набрзо го фатиле избеганиот затвореник и го вратиле во комбето.

„Да испиеше литро помалку, ќе им избегаше ама вака…“ е еден од коментарите на ова урнебесно видео.