На снимката може да се видат три лица со маски на лицето како го гаѓаат клубот со тврди предмети. Потоа тројцата бегаат.

Бугарската телевизија БТВ утрово објави снимка од нападот врз бугарскиот културен центар „Цар Борис Трети“ во Охрид.

На снимката може да се видат три лица со маски на лицето како го гаѓаат клубот со тврди предмети.

Потоа тројцата бегаат.