Невообичаена несреќа се случила кога сопственикот на автомобил БМВ застанал пред перална за да му ги измијат патосниците.

Во Трговскиот центар Нови Меркатор во Нов Белград автомобил повреди еден маж и оштети неколку паркирани возила.

Како што пишува „Блиц“, необичната несреќа се случила кога сопственикот на автомобил БМВ застанал пред пералната за да му ги измијат патосниците.

Во моментот кога работникот од автопералната ја повлекол патосницата, возилото тргнало, удрило во еден работник, оштетило неколку возила и потоа застанало во внатрешноста на пералната.

📸