Ако треба да се избере една од најпопуларните скопјанки на социјалните мрежи, изборот дефинитивно би паднал на атрактивната Ивана Ангелова.

Таа е доста популарна на Инстаграм каде ја следат преку 14.000 следбеници, а една од причините поради која е толку многу интересна се фотографиите кои таа ги споделува за своите обожаватели.

И овој пат атрактивната Ивана направи неколку жешки фотографии, за кои сме сигурни дека нема никого да остават рамнодушен.

Инаку таа е позната и од скопскиот ноќен живот, каде честопати може да се види во друштво на политичари, спортисти, пејачи и луѓе од скопскиот џет сет…

Погледнете ја жешката фотосесија на Ивана Ангелова:

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸

📸