ПРОБИЕН Е “ПЕКОЛНИОТ ПЛАН” НА ВЛАСТА

Од наши свиркачи во МВР добивме дојави дека налудничавата власт прави списоци со провокатори кои ќе бидат уфрлени на протестите, со цел да поттикнат насилство. После ова, планираат масовно апсење на демонстрантите!

Затоа, јавно ве повикуваме – да избегнувате секаков контакт со полицијата и да дестимулирате носење фантомки! Левица не е против полицајците, Левица е против корумпираната врхушка на власт која ја шитка Мекедонија!
Прочитани сте!

Не ви се плашиме! Идеме до крај! ✊ #ЈајцаЗаБујар #ЦвеќеЗаПолицијата